Hyppää pääsisältöön

HUONEISTOREMONTIT

Hoidamme koko työn yhdellä sopimuksella, suunnittelusta siivoukseen. Yhteistyö alkaa yhteydenotolla ja kartoituskäynnillä. Käynnin jälkeen lähetämme tarjouksen sekä yritysesittelyn.

Kun tarjous on hyväksytty, asiakas saa tilausvahvistuksen sekä kattavan asukasinfon. Asukasinfo kertoo asiakkaalle kaiken olennaisen työn kulusta, mitä asukkaan tulee ottaa huomioon remontin aikana sekä projektinjohdonyhteystietoineen. Tämän jälkeen aikataulutamme kohteen sekä hankimme tarvittavat luvat. Työn valmistuttua hoidamme loppusiivouksen ja teemme asiakaspalautteen.

Henkilöstöllämme on korkea ammatillinen osaaminen ja heillä on jatkuva halu kehittyä perinteisiä ammattivaatimuksia monipuolisemmin. Työntekijöillämme on vuosien kokemus remontoinnin ja rakentamisen alalta sekä tarvittavat luvat ja kortit.

SHOWROOM

Tervetuloa tutustumaan näyttelytilaamme, josta löytyy kattavasti erilaisia sisustusmateriaaleja ja kiintokalusteita, muun muassa keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Valikoimistamme löytyvät mm. taso- ja ovimallit sekä vaihtoehtoja välitilaan.
Showroom on avoinna sopimuksen mukaan. Soita ja varaa aika.

OTA YHTEYTTÄ